Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort opdracht*
Type aanvraag*
Contactpersoon: *
Titel:
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat:
Indicatie geplande datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Electriciens Vergelijken

Snel en eenvoudig offertes aanvragen bij meerdere electriciens

Meer over electriciens

Het werken met elektriciteit is vaak veel meer dan alleen een lichtknopje plaatsen of een stop vervangen. Naast dat electriciens altijd voorzichtig dienen te zijn doordat zij werken met hoogspanning, dienen zij ook veel kennis te hebben van alles wat met elektriciteit te maken heeft.

Zodoende kan het voor de normale mens gevaarlijk zijn om met elektriciteit te werken. Het is dus belangrijk bewust te zijn van de risico's en gebruik te maken van de diensten van een erkende electricien.

Electriciens
Veelal wordt men pas electricien nadat hij of zij het STO of het KSO heeft afgerond. Lukt dit niet dan kan men via het leercontract of Deeltijds Beroepssecundair Onderwijs (DBSO) een diploma voor het vak electricien behalen. Wanneer men dit heeft behaald kan men aan de slag als electricien en zijn in algemene zin verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud aan infrastructuur dat voorzien moet zijn van elektriciteit.

Veiligheid
Door jarenlange educatie is een electricien een geleerd vakman waarbij ook de veiligheid hoog in het vaandel staat. Doordat men met hoogspanning werkt, zal de electricien altijd een veilige omgeving proberen te waarborgen. Voor zowel zichzelf als voor de klant.

Doordat werken met elektriciteit professionele aandacht vereist, zullen ook verzekeringsmaatschappijen vaak naar een bewijs van het werk van een gekwalificeerde electricien vragen als er een claim wordt ingediend. Productgaranties komen veelal ook te vervallen als ze niet correct zijn geïnstalleerd door een bevoegd persoon.

Werkzaamheden
Electriciens worden doorgaans voor de volgende werkzaamheden ingeschakeld. Dit is dus van kleine huishoudelijke werkzaamheden, als gehele netwerken binnen een bedrijvencomplex:

  • Bedrading en aansluitingen
  • Elektrische installatie en aansluitingen
  • Montage van elektrische apparaten
  • Inspectie en het testen op gebreken
  • Plaatsing van leidingen in de muren

Offertes aanvragen
Vraag kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes aan bij electriciens bij u in de buurt. Binnen enkele dagen ontvangt u de offertes in uw mailbox.

Begin nu met het aanvragen van vrijblijvende gratis offertes voor installatie van electra!